Покривът ви се нуждае от ремонт (претришане, претърсване), но не знаете как да се справите с това и какво точно да  направите, ремонтирате или смените. Полезно за Вас, е преди да вземете каквото и да е решение за ремонт на покрива,  да се посъветвате с нас, относно състоянието му и възможните варианти на ремонт и цени. Огледът и офертата ни са безплатни.

Ние ще направим професионална преценка на щетите по покрива и ще Ви предложим различни варианти за ремонт на покрива, с което ще улесним вашия избор и всичко това ще е за наша сметка. Независимо дали вашия покрив е стар – с кал под керемидите, стръмен или просто протекъл на места, ние имаме необходимите решения за ремонт на добра цена, като ще изберем заедно цялостен или частичен ремонт, според случая и възможностите Ви.

Ангажираме се с възтановяването на комините Ви, като ги изграждаме, измазваме отново, изработваме им бетонни или метални шапки и ги почистваме. Ние разполагаме със собствени рампи за  качване на материалите, скелета, контейнери и улей за сваляне на старите керемиди и кал.